Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а извършител на деянието се

...
Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а извършител на деянието се
Коментари Харесай

Наша попфолк певица брутално пребита и ограбена от бившия си СНИМКИ

Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а причинител на действието се оказа нейно бивше гадже. Това излиза наяве от самата пострадала – Ваня Великова, известна повече като „ Близалката “.

Пострадалата е удряна и ритана, като ѝ е отмъкната и дамската чанта с 3500 лева. вътре. Всичко това тя разказва детайлно в пост в профила си в обществените мрежи.

„ Приятели, познати, почитатели, през днешния ден още веднъж бях нападната и обществено унижена и изложена от някогашния ми другар Хюсен Велиев от село Ябланово.

Той работи в „ Мегастрой “, същият ме рита удря и блъска пред магазин „ Нивен “ до денонощната аптека в Габрово и накара един друмник да ме блъска и гони и взе да ми дърпа чантата в която имах 3 500 лева Изплаших се и викнах полиция.

Хюсеин избяга – качвам фотография на крадеца който искаше да ме обере. Всяка заран в 7.20 са там и вечер в 17.20. Благодаря.

На всички от обществените мрежи за поддръжката. Хюсеин ме заплаши че ще ме Обезобрази и че ще ми възпламени къщата “, написа Великова във фейсбук, като качи и фотосите на своите нападатели.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР